... New Zealand -Grand Canyon- Adaptive Rafting Adventure -Rolstoelreizen

Nieuw Zeeland - Grand Canyon -

Adaptive Outdoor Adventure

9 dagen

 • Toegankelijke Wildernisrafting
 • Toegankelijk voor alle vaardigheidsniveaus
 • Toegankleijke accommodaties
 • Toegankelijke kampentent en toilettent (voor privacy)
 • Toegankelijk voertuigen
 • Toegankelijke riviertuigen met harnas, droogpak en beendrijvers

Nieuw-Zeelandse Grand Canyon

Ga met ons mee op de spectaculaire Waiautoa / Clarence River,

meerdaags toegankelijke wildernisrafting trip van je leven.

9 dagen totaal, 7 dagen op de rivier.

Deze reis is toegankelijk voor alle niveaus.

Onze reizen zijn privéreizen op maat voor jou en je reisgenoten.

Minimaal 2 personen

Activiteiten niveau

Onze locale reisagent is Adaptive Adventure Specialists in Nieuw-Zeeland, wat betekent dat ze avontuurlijk zijn, zo ook deze reizen.

We mogen trots zijn trots op het werken met de beste adventure-outfitters van het land.

Alle activiteiten, hoewel avontuurlijk, zijn niet moeilijk.

Deze zijn beschikbaar voor alle vaardigheidsniveaus.

Onze locale reisagent Jezza is C5 tetraplegisch en heeft het geprobeerd en testte al onze activiteiten ... 

zodat geen excuses het druk hebben met leven en met ons meedoen aan dit avontuur van je leven.

Categorie 2/3 wildernis raften.

Wat zit erbij?

 • ● Luchthaventransfers van en naar uw accommodatie
 • Toegankelijke accommodatie in Sumner, Christchurch. Pre & post trip
 • Alle transport: toegankelijk busje met chauffeur, transfers naar de rivier en Sumner accommodatie
 • Zeven daagse riviertocht, gidsen en uitrusting
 • Maaltijden: tijdens een riviertocht
 • Warme slaapzakken & vet lucht / veren bed mat, comfortabele gemakkelijke toegang tent, campingbedden voor gemakkelijke transfers, allemaal voor rivierkamperen
 • Toegankelijk kampentoilet & toilettent voor privacy
 • Alle aanpassingen voor rivier: vlot harnas, been drijvers, droog pak

Niet inbegrepen

● Vluchten: van en naar Christchurch, NZ

● Maaltijden: we dekken uw eten niet in Sumner, Christchurch

Extras

We kunnen een verzorger van hulp voorzien, indien nodig. 

We kunnen elke reis aanpassen aan jouw behoeften en voorkeuren.

Deze raftingtrip kan deel uitmaken van een grotere reis.

Vraag naar de mogelijkheden.

Reisintroductie

Dit is ons ultieme adaptieve avontuur dat we sinds 2010 hebben verfijnd. Gewoon het beste van het beste. Wij zijn specialisten in rolstoel-adaptieve reizen. Je zal worden weggeblazen met wat mogelijk is! Deze volledig begeleide reis neemt je mee op een majestueuze reis door het spectaculaire Zuidereiland van Nieuw-Zeeland.

Onze lokale agent werkt samen met de grootste avontuurbedrijven in Nieuw-Zeeland, en traint training en aanpassing van apparatuur. We zijn nu erg enthousiast om een ​​ervaring speciaal op jou af te stemmen. Dit inclusieve pakket omvat; wildernis rafting twee dagen overnite helikopter shuttle naar een backcountry hut; gletsjer landing in een helikopter met skistoel; adaptief paragliden; Milford Sound-cruise: trekking eindigt op een hoogte met parachutespringen vanaf 13.000 voet.

Gids

De sleutel tot een geweldige reis is het hebben van een geweldige gids. Uw gids / chauffeur zal u vermaken, verlichten en vervoeren, in het comfort van ons toegankelijke voertuig. Ze zullen je avontuur waarmaken en / of met je meegaan, en ervoor zorgen dat je reis soepel verloopt als zijde.

accommodatie

Wanneer u niet op de rivier kampeert of in een achterlandhut bent gevestigd, bevindt uw accommodatie zich op een van de fijne plekken, ver weg van de saaie moteleenheden. Onze lokale agent weet waar alle kleine edelstenen zijn: toegankelijk, comfortabel en mooi. De meeste accommodaties hebben volledige kookfaciliteiten, maar u kunt er vrij eten waar mogelijk.

Reisadviseur / outdoor consultant

Laat ons al uw reizende stress wegnemen met uw persoonlijke adaptieve reisadviseur om al uw reisbehoeften voor vertrek te beheren. Uw adviseur, zelf een wheelie, heeft meer dan 20 jaar ervaring in de avontuurlijke reisindustrie en begrijpt alles wat nodig is en neemt voor uw aankomst contact met u op. 

Vertrekdatums

We hebben één reis per maand, in de reisperiode, dus de datums zijn erg flexibel.

We werken met jouw voorkeursdatums Grand Canyon-trips duren van november tot maart

NZD 2.750

Nieuw Zeeland Dollar

€ 0,5876

NZD/EURO - Variabel

€ 1.616

Euro's - Variabel

Waarom met DOE reizen?

Als het gaat om toegankelijk reizen of adaptief avontuur, kan het een beetje overweldigend zijn.

Het hele onbekende, vanuit een veiligheidsperspectief, toegankelijkheid en alle kleine problemen die gepaard gaan met reizen met een handicap.

Hoe kun je er zeker van zijn dat we de juiste mensen voor de klus zijn?

Het beste deel van DOE-reizen is dat het een bedrijf is dat zowel jij als de klant en de avonturieroutfit, de mogelijkheden en risico's voor jou, als klant en de avontuurmaker volledig begrijpt.

De locale reisagend / gids van het samenwerkende bedrijf in Nieuw Zeeland is een C5 tetraplegic met meer dan twintig jaar ervaring in de buitenindustrie, en heeft zijn bedrijf opgericht in 2010; het jaar dat hij rolstoelrijder werd.

Door zijn ervaring heeft hij een enorm begrip van de industrie en reist met een onbekwaamheid.

Reisroute

Dag 1 - Christchurch

Het eerste dat je ziet als je eenmaal in Christchurch bent gearriveerd, is onze smiley gezichten, klaar om je op te scheppen en je te bezorgen in je geweldige accommodatie. Settle in en geniet van Sumner, een buitenwijk aan zee van Christchurch. Deze plaats heeft strand, boulevard, cafés, hippe restaurants en bars. Het is de perfecte plek om je jetlag van je af te schudden en jezelf voor te bereiden op de volgende 7 dagen van de totale wildernis.

Dag 2 - 

Wat een reis .... Nieuw-Zeeland's Grand Canyon, Waiautoa ook bekend als de Clarence. Zich uitstrekt van de bergen, Hamner Springs naar de kust van Kaikoura, over 140 km over zeven dagen van absolute wildernis. Waiautoa snijdt door de gebogen en verwrongen breuklijn door de steeds groter wordende Inland & Costal Kaikoura Ranges, dit unieke landschap vertelt het verhaal van onze steeds veranderende wereld.


In de loop van het leven verandert, de tijd van de rivier grijpt en we worden een deel van de omgeving. Onze vlotten bewegen met de rivier en dragen de eenvoudige, maar comfortabele basis van het leven, terwijl ons rivierleven begint. De rivier houdt ons bezig, terwijl kleine technische stroomversnellingen behendig door jouw gids onder jouw peddelkracht worden genavigeerd. Naarmate de dagen vordert, vestigt jij je in meditatie onder de rivieren, schoonheid niet door keuze. Telkens wanneer het stroomgebied verstrengeld raakt van Waiautoa, wordt het lichtjes groter en transformeert het van een gevlochten, dor landschap naar in de wildernis verstrengelde kloven. De steeds veranderende horizon brengt de zon dichterbij als Mt Tapuaenuku het eerste licht der tijden houdt.


Iedereen is gelijk in de rivier, het maakt de rivier niet uit wat je mogelijkheden zijn, wat je baan is of wat je denkt, iedereen wordt hetzelfde behandeld. Wij maken je leven lieflijk en eenvoudig met onze adaptieve riviertuigen, droogpak wanneer nodig, wijd openende tenten, drukverminderende campmatten, toegankelijke kampentoiletten en de ultieme afdalingsgidsen maken je leven gemakkelijk, met magische maaltijden, ultieme veiligheid en hulp op de tweede plaats geen.

Het leven bestaat bij ons op de rivier, het kamp wordt elke avond op het vuur gezet, het avondeten op het vuur bereid, we volgen de tijd van de zon, terwijl de dag nachtsterren worden die zich boven uitstrekken, het is moeilijk om weg te trekken naar het comfort van je veren zoals de vlammen dansen in onze ogen


Awoken voor het eerste licht, stromend water, vogelgeluid en de geur van koffie ..... geen haast want dit is je reis, de Waiautoa wacht geduldig om te omarmen Terwijl je nog steeds zoemt, is het terug naar waar we begonnen, Sumner! Je kunt nu ontspannen, de

laatste zeven dagen en wordt vrolijk, want het is je laatste nacht in het magische land.

Laatste dag

Word energiek wakker en weet dat je gids je gaat ophalen om je naar het vliegveld te brengen, wanneer dat nodig is, zodat je tijd hebt om je nieuwe favoriete café te vinden en na te denken over je reis van zelfontdekking, wat je hebt bereikt en herinneringen die je een leven lang hebt opgedaan

Vandaag begint je nieuwe reis als een avonturier ... niet te stoppen!

Extra dagen

Afhankelijk van uw reistijd en voorkeuren kunnen we een rustdag toevoegen in Sumner, Christchurch, vóór of na jouw reis om jouw jetlag in te zetten of te ontspannen voordat je terugkeert.

Extra kosten zijn opgetreden.

Rafters die jou voor zijn geweest

Bringing adventure!

Bedankt voor het terug brengen van avontuur in mijn leven.

En bedankt voor het delen van je ervaring.

Claudia B.

Hilarische avontuur in een prachtige omgeving!

Absoluut hoogtepunt van dit jaar voor mij.

De sfeer was zo fantastisch dat er een waanzinnig uitgelaten stemming ontstond.

Anniek E.

Super leuke ervaring!

Leuke ervaring,  met schrikmomenten, wanneer het koude water je overspoeld.

Linda N.

Pak nu direct je koffer in en tot ... !