... New Zealand - Adaptive Summer Adventure - Rolstoel Reizen - ♿️

New Zealand - Summer

Adaptive Outdoor Adventure

13 dagen

  • Avanturlijk

  • Beste adventure-outfitters

  • Levensveranndernd avontuur

  • Je bewuster worden van je vrijheid
  • Vlot harnas, paragliding buggy, skydiving been harnas
  • Voor alle niveau's

The Ultimate South Island Summer Package

Adaptief buitenavontuur

13 dagen

Doe mee met de reis van je leven en verken de ruige en schitterende avonturenhoofdstad van de wereld, Te Wai Pounamu, Zuidereiland, Nieuw-Zeeland. Wildernis Rafting / Backcountry Hut / Helikopters / Glacier Landing / Adaptive Paragliding / Fiordland / Parachutespringen en meer.

Deze reis is toegankelijk voor alle niveaus.

Onze reizen zijn privéreizen op maat van jou en jouw reisgenoten.

Minimaal 2 personen


Activiteiten niveau

Onze locale partner is Adaptive Adventure Specialists in Nieuw-Zeeland, wat betekent dat we avontuurlijk zijn en de reizen dat ook zijn. We zijn trots op het werken met de beste adventure-outfitters in het land. Alle activiteiten, hoewel avontuurlijk, zijn niet moeilijk. Alle activiteiten zijn beschikbaar voor alle vaardigheidsniveaus. Onze locale partner is C5 tetraplegisch en heeft al onze activiteiten uitgeprobeerd en getest ...

dus geen excuses.

druk in leven en sluit je aan bij dit avontuur van je leven.


Wat zit erbij?

• Alle leidende diensten: gids, chauffeur en activiteiten

• Alle transport: toegankelijk busje met chauffeur, luchthaventransfers

• Alle accommodaties: toegankelijk, keukenfaciliteiten meestal. Riviertocht & backcountry hut hulp vereist Niet toegankelijk, maar gids om te helpen, toegankelijk campingtoilet inbegrepen. Douchestoel inbegrepen. Een zitje dat in de douche gaat om toegankelijk te maken

• Alle activiteiten: tweedaagse rafting trip , overnachting wildernis hut & helikopter shuttle, gletsjer landing via helikopter & ski-stoel, paragliding, Milford Sound cruise, paardentrekking, parachutespringen 13.000ft

• Maaltijden: alleen op riviertrip & Kiwi-host night

• Fornuis en koeler voor roadie-maaltijden

• Warme slaapzakken & vetlucht / verenbedmat voor rivierkamperen en wildernishut (bescherming tegen druk). Warme comfortabele gemakkelijke toegangstent voor de rivier. Droog pak indien nodig voor rivier.

• Alle aanpassingen voor activiteiten: vlot harnas, skistoel, paragliding buggy, skydiving been harnas


Niet inbegrepen

• Vluchten: van en naar Christchurch, NZ

• Maaltijden: we dekken uw eten niet af, maar uw gids kan helpen bij het bereiden van maaltijden en zal u bezorgen bij en ophalen van restaurants, cafés en supermarkten. (River trip & host night maaltijden inbegrepen)


Extras

Onze plaatselijke agent kan elke reis aanpassen aan jouw behoeften en voorkeuren.

Vraag naar de extra reisopties.

Reisintroductie

Dit is het ultieme adaptieve avontuur dat we sinds 2010 hebben verfijnd. Gewoon het beste van het beste. Wij zijn specialisten in rolstoel-adaptieve reizen. Je zal worden weggeblazen met wat mogelijk is! Deze volledig begeleide reis neemt je mee op een majestueuze reis door het spectaculaire Zuidereiland van Nieuw-Zeeland.

Onze lokale agent werkt samen met de grootste avontuurbedrijven in Nieuw-Zeeland, geeft training en aanpassing van apparatuur. We zijn nu erg enthousiast om een ​​ervaring speciaal op jou af te stemmen. Dit inclusieve pakket omvat; wildernis rafting twee dagen, overnite helikopter shuttle naar een backcountry hut; gletsjer landing in een helikopter met skistoel; adaptief paragliden; Milford Sound-cruise: trekking eindigt op een hoogte met parachutespringen vanaf 13.000 voet.


Gids

De sleutel tot een geweldige reis is het hebben van een geweldige gids. Jouw gids / chauffeur zal je vermaken, verlichten en vervoeren, in het comfort van een toegankelijk voertuig. Ze zullen je avontuur waarmaken en / of met je meegaan, en ervoor zorgen dat je reis soepel verloopt.


Accommodatie

Wanneer je niet op de rivier kampeert of in een achterlandhut bent gevestigd, bevindt jouw accommodatie zich op een van de fijne plekken, ver weg van saaie moteleenheden. Onze lokale agent weet waar alle kleine edelstenen zijn: toegankelijk, comfortabel en mooi. De meeste accommodaties hebben volledige kookfaciliteiten, maar je kunt er vrij eten waar mogelijk.


Reisadviseur / outdoor consultant

Laat ons al jouw reizende stress wegnemen met uw persoonlijke adaptieve reisadviseur om al uw reisbehoeften voor vertrek te beheren. Jouw adviseur, zelf een wheelie, heeft meer dan 20 jaar ervaring in de avontuurlijke reisindustrie en begrijpt alles wat nodig is en neemt voor jouw aankomst contact met je op. 

Vertrekdatums

We hebben één reis per maand, dus de datums zijn erg flexibel.

Wij werken met jouw voorkeursdata. Zomertrips zijn beschikbaar van half oktober tot april

NZD 7.200

Nieuw Zeeland Dollar

€ 0,5876

NZD/EURO variabel

€ 4.231

Euro's variabel

Waarom met DOE-reizen?

Als het gaat om toegankelijk reizen of adaptief avontuur, kan het een beetje overweldigend zijn.

Het hele onbekende, vanuit een veiligheidsperspectief, toegankelijkheid en alle kleine problemen die gepaard gaan met reizen met een handicap.

Hoe kun je er zeker van zijn dat we de juiste mensen voor de klus zijn?

Het beste deel van DOE-reizen is dat het een bedrijf is dat zowel jij als de klant en de avonturieroutfit, de mogelijkheden en risico's voor jou, als klant en de avontuurmaker volledig begrijpt.


De locale reisagend / gids van het samenwerkende bedrijf in Nieuw Zeeland is een C5 tetraplegic met meer dan twintig jaar ervaring in de buitenindustrie, en heeft zijn bedrijf opgericht in 2010; het jaar dat hij rolstoelrijder werd.

Door zijn ervaring heeft hij een enorm begrip van de industrie en reist met een onbekwaamheid.

Hij zal persoonlijk contact met je opnemen voordat je avontuur uitwerkt om alle naden glad te strijken en je de best mogelijke ervaring te bieden, om uiteindelijk de reis aan jou af te stemmen.


Dit zijn avonturiers in Nieuw Zeeland. Deze avonturen zijn niet voor watten, bezoeken aan bezienswaardigheden, gehandicapte tochten.

We laten je handicap achter en bieden vrijheid door avontuur. Onze adventure-outfitters zijn niet alleen de beste in de branche, het zijn "Ja" mensen en gaan uit van hun manier om je een volledig op maat gedenkwaardige ervaring te bieden.


Dit biedt ook extra apparatuur die je mogelijk nodig hebt voor persoonlijke behoeften of gespecialiseerde adaptieve apparatuur die je mogelijk nodig hebt om toegang te krijgen tot of deel te nemen aan je ultieme avontuurlijke ervaring.


Laten we druk gaan leven

Reisroute

Dag 1 - Christchurch

Het eerste dat je ziet als je eenmaal in Christchurch bent gearriveerd, is onze smileygezichten, klaar om je op te scheppen en je naar je geweldige accommodatie te brengen. Settle in en geniet van Sumner, een buitenwijk aan zee van Christchurch. Deze plaats heeft strand, boulevard, cafés, hippe restaurants en bars. Het is de perfecte plek om je jetlag van je af te schudden en je voor te bereiden op de volgende 12 dagen van actie.

Dag 2 - Maruia River

Begin vanochtend vroeg, want we moeten de rivierbemanning 3 uur verderop ontmoeten. Dit is over de Lewis Pass, waar de rivier de Maruia op ons wacht, genesteld in de inheemse beuk en de omliggende bergen. Deze klasse 2/3 rivier transporteert ons en onze uitrusting naar de wildernis

Vrijheid van het rivierleven, ervaar echte wildernis. Bij het navigeren door de Maruia-rivier, waar het water uit de bergen van de Lewis-pas stroomt; je waait door een zwaar bebost en afgelegen dal, waardoor deze reis een echt pareltje wordt. We brengen de nacht door met kamperen naast de rivier, met een vuur en een geweldig gezelschap. Ook voor de enthousiaste sportvisser is het vissen met Rainbow en Brown Trout hier legendarisch en dat geeft je een grote uitdaging en plezier, ongeacht je vaardigheidsniveau. Beschikbaar voor alle niveaus, waardoor dit mogelijk is, is ons Aqua-harnas. Een volledig loskoppelbaar systeem dat ervoor zorgt dat u rechtop gaat zitten op het vlot (zelfs zonder truntregeling!). Het been drijft, als je zweeft door de zwembaden, droogpakken voor degenen die geen klimaatregeling hebben (alleen handen en hoofd zijn zichtbaar) en handaansluitingen voor mensen met een beperkte handfunctie, waardoor je je peddel kunt vastgrijpen.

Dag 3 - Buller Gorge

Vanmorgen, ontwaken voor de geluiden van inheemse vogels zingen en de stromende rivier. Een goede nachtrust op lucht en veren (geen drukproblemen). Na een stevig ontbijt en wanneer je klaar bent, (toegankelijke toiletten worden meegenomen) met de rug naar de rivier, meegaand met de stroom.

Met de gear ingepakt, het is meteen terug in actie als we opnieuw Maruia's white water aan te pakken. De vlotten dobberen en weven zich een weg rond rotsblokken en door golven, in de geïsoleerde vallei waar kristalheldere plassen zich nestelen tussen stroomversnellingen, ons tijd geven om te drijven, zwemmen, ontspannen en genieten van het landschap. We kunnen op veel plaatsen langs de rivier stoppen. We kunnen zelfs het vaartuig in het midden afdrijven om naar de zijkanten te vissen, meestal ongehoord in de vissersgemeenschap, op een rivier. Terwijl we over de laatste stroomversnellingen rijden, begint het dal weer te openen en de rivier komt samen met de weg om ons naar ons wachtende transport te brengen. Vanmiddag rijden we door de Buller Gorge naar de wilde westkust, onze accommodatie wacht naast de ondergaande zon.

Dag 4 - The Luminaries

Betreden van een ontspannende ochtend wakker worden met het geluid van de zee. Als we zover zijn, brengt de schilderachtige weg u naar Hokitika greenstone en goud ('The Luminaries' van Eleanor Catton is hier gevestigd). Je hebt een kans om je eigen kostbare edelsteen te vinden, voordat de helikopter je naar je achterlandhut brengt. Magische uitzichten op de westkust en de zonsondergang boven de Tasmanzee. Vanavond slaap je in de pure wildernis met kamperen en stapelbedden, veren en lucht die je warm en knus houden (geen huidendruk en geen camp toilet indien nodig).

Dag 5 - Franz Josef

Nog een ochtend in het paradijs. Een spectaculaire plek om onze dag te beginnen .... geniet van de rust voordat onze helikopter arriveert om je terug te brengen naar Hokitika. De vingers die vandaag gekruist zijn, zijn helder en kalm als we de snelweg West Coast rijden, met bergen aan de linkerkant, de oceaan aan de rechterkant en het inheemse bos in overvloed. Kort na de lunch komen we aan bij Franz Josef Township, waar ons volgende avontuur wacht. Hier ontmoeten we de geweldige bemanning die ons naar het gletsjerwonderland zal vliegen. Yup twee helikopters in één dag .... dit is de westkust; helikopters zijn verplicht om toegang te krijgen tot ons stukje paradijs. Deze rondvlucht brengt ons naar de sneeuwvelden waar de skistoel je van dichtbij en persoonlijk op de hoogte brengt.

Vanavond blijven we in Franz Josef.

Dag 6 - De poorten van Haast

Een grote dag rijden over de poorten van Haast naar Queenstown. Hoewel het een grote reis is, verandert de flora en fauna enorm, waardoor deze rit voorbij vliegt. Een snelle stop in Lake Wanaka. Je zult er zijn voordat je het weet. Welkom in Queenstown, het avonturenparadijs van de wereld.

Dag 7 - Paragliden

Queenstown is gemaakt voor avontuur, met zijn adembenemende bergachtige achtergrond. Er is geen betere manier om het te ervaren dan door boven te zweven. We hebben de kunst van paragliden onder de knie en vandaag is het jouw beurt. Hun paragliding-buggy biedt de perfecte ervaring voor elk vermogen. Alleen al om op te merken dat deze ultieme avonturen voor iedereen zijn, omdat het hele team geniet van alle ervaringen die we te bieden hebben.

De rest van de dag kunt u door de straten van Queenstown dwalen, de omliggende gebieden bekijken of ontspannen aan het meer. Uw wens is ons bevel. Vanavond verblijven we in de prachtige omgeving van Queenstown.

Dag 8 - Queenstown

Geniet van de ochtend van Queenstown vanmorgen, want 's middags gaan we de weg op in de richting van Te Anau, de poort van Fiordland.

Dag 9 - Milford Sounds

Geen reis naar Nieuw-Zeeland is compleet zonder een bezoek aan de beruchte Milford Sounds. Vandaag gaan we vroeg op pad om het nationale park binnen te gaan, rijdend in een van de top 10 reizen op aarde. Hangende valleien, wilde struiken, een spectaculair landschap en onze prachtige bergpapegaai zullen je blijven vermaken voordat we Milford Sound bereiken. Hier springen we aan boord van de toegankelijke cruise met een adembenemend uitzicht, watervallen, pelsrobben en de majestueuze Mitre Peak. Helaas kunnen we niet overnachten in het nationale park, dus terug naar Te Anau om het comfort van onze privécottage te ervaren.

Dag 10 - Omarama

Onze noordelijke reis begint vandaag als we onze kompaskoers veranderen en naar Omarama gaan, het huis van Merino schapen en Icebreaker. Stoppen waar je maar wilt. Deze rit neemt je mee door het hooggelegen, zonverbrande land en opmerkelijke bergketens. Wereldberoemde glijdende bestemming (extra activiteit, indien gevraagd, brengt extra kosten met zich mee). Geniet vanavond in de hot tubs genesteld tussen het lange pollenhaar. Deze houtgestookte hot tubs zijn een perfecte avond van ontspannende therapie.

Dag 11 - Aoraki

Aoraki, de hoogste berg van Kiwi Land wacht op je bezoek vanmorgen als we naar het noorden reizen. De ruggengraat van de Zuidelijke Alpen en de turquoise meren gaan je voorbij, met een stop bij de zalmkwekerij van Mt Cook om je diner te selecteren (als je een visfan bent). Maar de dag begint net ... de paarden wachten op je. Geen betere plek om te genieten van een paardentrektocht, Lake Tekapo. Ons team zal dit afstemmen op uw mogelijkheden; Niets is een probleem met het magische paarden-team. Een grote dag vol avontuur heeft de perfecte avond nodig en vanavond word je verwelkomd door een echte kiwi. Ze bereidt je zalm met plezier terwijl je geniet van de zonsondergang boven de bergen.

Dag 12 - Parachutespringen

Het is onze laatste dag ... dus laten we eindigen op een hoogtepunt. 13.000 voet hoog om precies te zijn ... Parachutespringen! Ze hebben een beenharnas dat dit beschikbaar maakt voor alle niveaus. Het harnas houdt uw benen bij elkaar in een vrije val en tilt uw benen op nadat uw luifel is geplaatst, naar binnen glijdend op de billen van uw tandem meester, niet de uwe. Terwijl je nog steeds zoemt, is het terug naar waar we begonnen, Sumner! Je kunt nu ontspannen, de laatste 12 dagen opnemen en vrolijk worden, want het is je laatste nacht in het magische land.

Laatste dag

Word energiek wakker en weet dat je gids je gaat ophalen om je naar het vliegveld te brengen, wanneer dat nodig is, zodat je tijd hebt om je nieuwe favoriete café te vinden en na te denken over je reis van zelfontdekking, wat je hebt bereikt en herinneringen die je hebt opgedaan voor een leven lang. Vandaag begint je nieuwe reis als een avonturier ... niet te stoppen!

Extra dagen

Afhankelijk van uw reistijd en voorkeuren kunnen we een rustdag toevoegen in Sumner, Christchurch, vóór of na uw reis om uw jetlag in te zetten of te ontspannen voordat u terugkeert. Extra kosten zijn opgetreden.

KLaar om in te pakke?

Experiences of travelers who have been ahead of you

Life without limit

You have taken us to a place of life without limit. More than great in the adventures we could make.

Jean W.

Bringing adventure

Thank you for bringing adventure for all. And thank you for sharing your experience. Roll on, buddy.

Claudia B.

Exciting doors opened

Bedankt voor het aanmoedigen van mijn koppige neef om een ​​skydive te doen.

Je hebt net een berg spannende deuren voor hem geopend ...

Julie P.

Pak nu direct je koffer in en tot ... !