Garantieregeling DOE-reizen
arrow_drop_up arrow_drop_down

Garantieregeling

Wij houden je van elke transactie persoonlijk op de hoogte.

Zo heb je altijd de meest recente status paraat

in je mailbox of in je transactieoverzicht.

STO-reisgarantie | betaalmethode

Je betaalt de reissom niet aan DOE reizen maar op de rekening van de Stichting Derdengelden Certo Escrow (SDCE). Certo Escrow beheert deze Stichting. De reissom die je op de rekening van deze Stichting betaalt, blijft van jou tot 1 dag na afloop van je vakantie en is voor DOE reizen niet bereikbaar. Ook in geval van financieel onvermogen van DOE reizen kunnen schuldeisers niet bij jouw geld. Één dag na afloop van je vakantie maakt de Stichting de reissom over aan DOE reizen. De SDCE staat onder toezicht van de Nederlandse Bank.


Nadat je van DOE reizen een bevestiging/factuur hebt ontvangen, ontvang je van Certo Escrow per e-mail een uitnodiging waarin je gevraagd wordt in te loggen op het beveiligde gedeelte van hun site. Afhankelijk van het tijdstip van boeking krijg je een verzoek tot betaling van de aanbetaling en later tot betaling van de restantreissom of tot betaling van de hele reissom in één keer als je kort voor vertrek boekt. Voor alle boekingen geldt dat het volledige bedrag voor vertrek op de rekening dient te staan van SDCE. Indien hieraan niet is voldaan, behoudt DOE reizen zich het recht voor om de geboekte reis te annuleren, waarbij de annuleringsbepalingen worden toegepast.


Indien DOE reizen in surseance van betaling komt of failliet gaat dan zal de SDCE jouw geld NIET overmaken op de rekening van DOE reizen maar overmaken op de rekening van de Stichting Take Over (STO). Indien je nog niet op reis bent zal de STO de betaalde reisgelden naar je terug overmaken. Ben je al op reis dan zal STO er voor zorgen dat je of het rechtmatige deel van de reissom terug krijgt of dat je je reis kunt afmaken of dat je naar huis kunt terugkeren.


Ter aanvulling: Eventuele klachten of claims over jouw reis, staan los van deze betaalmethode. Je kunt te allen tijde je transactie tot betalen stopzetten. De STO zal dan kijken of de reden tot stopzetting te maken heeft met (dreigend)faillissement van DOE reizen. Onze annuleringsvoorwaarden zijn bij deze manier van betalen gewoon van toepassing. De STO is geen geschillencommissie. DOE reizen zorgt er door haar manier van werken voor dat de kans op faillissement zeer klein is en betaalt alle vervoerders, accommodaties etc die bij jouw reis horen van tevoren.


Betalingen op een andere rekening dan die van Certo-escrow zijn niet toegestaan. Alle betalingen lopen via Certo-escrow. Zo heb je optimale zekerheid en reisgarantie.

Klik op voorbeeldmail van Certo-Escrow zoals je hem in je mailbox krijgt.

ZEKERHEID

Met de betaaloplossingen van Certo ervaren klanten optimale zekerheid bij hun betaling. En weet een ieder voor levering zeker dat het gehele aankoopbedrag voor is voldaan.

IN VEILIGE HANDEN

Door gebruik te maken van de hoogste standaarden zijn transacties bij Certo veilig. Ook jij als klant ervaart deze zekerheid bij betalingen.

ALTIJD EN OVERAL

Start een transactie op een tablet, check de status van de betaling op een smartphone en bevestig de levering op een desktop PC.

PERSOONLIJK

Wij houden je van elke transactie persoonlijk op de hoogte. Zo heb je altijd de meest recente status paraat in je mailbox of in je transactieoverzicht.

STO-reisgarantie | betaalmethode


Je betaalt de reissom niet aan DOE reizen maar op de rekening van de Stichting Derdengelden Certo Escrow (SDCE). Certo Escrow beheert deze Stichting. De reissom die je op de rekening van deze Stichting betaalt, blijft van jou tot 1 dag na afloop van je vakantie en is voor DOE reizen niet bereikbaar. Ook in geval van financieel onvermogen van DOE reizen kunnen schuldeisers niet bij jou geld. Één dag na afloop van je vakantie maakt de Stichting de reissom over aan DOE reizen. De SDCE staat onder toezicht van de Nederlandse Bank.


Nadat je van DOE reizen een bevestiging/factuur hebt ontvangen, ontvangt je van Certo Escrow per e-mail een uitnodiging waarin je gevraagd wordt in te loggen op het beveiligde gedeelte van hun site. Afhankelijk van het tijdstip van boeking krijg je een verzoek tot betaling van de aanbetaling en later tot betaling van de restantreissom of tot betaling van de hele reissom in één keer als je kort voor vertrek boekt. Voor alle boekingen geldt dat het volledige bedrag voor vertrek op de rekening dient te staan van SDCE. Indien hieraan niet is voldaan, behoudt DOE reizen zich het recht voor om de geboekte reis te annuleren, waarbij de annuleringsbepalingen worden toegepast.


Indien DOE reizen in surseance van betaling komt of failliet gaat dan zal de SDCE jou geld NIET overmaken op de rekening van DOE reizen maar overmaken op de rekening van de Stichting Take Over (STO). Indien je nog niet op reis bent zal de STO de betaalde reisgelden naar je terug overmaken. Ben je al op reis dan zal STO er voor zorgen dat je of het rechtmatige deel van de reissom terug krijgt of dat je je reis kunt afmaken of dat je naar huis kunt terugkeren.


Ter aanvulling: Eventuele klachten of claims over jou reis, staan los van deze betaalmethode. Je kunt te allen tijde je transactie tot betalen stopzetten. De STO zal dan kijken of de reden tot stopzetting te maken heeft met (dreigend)faillissement van DOE reizen. Onze annuleringsvoorwaarden zijn bij deze manier van betalen gewoon van toepassing. De STO is geen geschillencommissie. DOE reizen zorgt er door haar manier van werken voor dat de kans op faillissement zeer klein is en betaalt alle vervoerders, accommodaties etc die bij jou reis horen van tevoren.


Betalingen op een andere rekening dan die van Certo-escrow zijn niet toegestaan. Alle betalingen lopen via Certo-escrow. Zo heb je optimale zekerheid en reisgarantie.


Klik op voorbeeldmail van Certo-Escrow zoals je hem in je mailbox krijgt.