... Boemm ATPI | reserveringssysteem voor professionals

Boemm & DOE reizen wat kunnen die samen voor jou?

En hoe is dat ontstaan.

[Augustus 2015] Als je als ondernemer ingeschreven staat bj de Kamer van Koophandel dan ben je ook zichtbaar voor toeleveranciers. Zo ook voor ATPI die hun vernieuwde boekingstool voor vliegtickets BOEMM bij mij onder de aandacht wilde brengen. Die zelfde maand kreeg ik nog een voostel samenwerkingsovereenkomst, welke ik uiteraard goed heb doorgenomen en voorzien van aantekeningen terug heb gestuurd.


Omdat iedere concolidator, zoals bijvoorbeeld Boemm, zijn eigen businessmodel heeft, is het voor ondernemers zoals DOE reizen interesant om meerder leveranciers per product te hebben, zodat je minder afhankelijk bent en meer garantie kan leveren richting klanten.


Door het wegvallen van mijn contactpersoon bij Boemm en de drukte van die tijd was er nog geen ondertekende overeenkomst.

[augustus 2016] Boemm had zijn weg gevonden richting de VvKR en gaf daar een lezing, waardij ik aanwezig was.

Ik leerde een nieuw contactpersoon kennen en heb de draad weer opgepast betreft de overeenkomst. Na een enkel mailtje was een en ander geregeld en had ik toegang dat het boekingsysteem.

“Zo zit er achter iedere samenwerking, wel een verhaal.”

Vliegen als rolstoelgebruiker

Als reiziger met een mobiliteitsbeperking loop je wel eens tegen vragen aan zoals: 'Kan je vliegen als je rolstoelgebruiker bent?'

Dit boek geeft je inzichten, tips en praktische informatie hierover.

Want ook jij kan vliegen! Eerste editie juni 2017

  • TIP
  • Inzicht
  • Praktische info