... Direct Ferries

More Choice. Beter Deals

Waarom ben ik partner van

Direct Ferries?

[Juli 2019] In de zomer van 2009 had ik er voor gekozen om de zomervakatie met het gezin op Sardinië door te brengen. En omdat we graag rondreizen was de keuze voor eigen wagen en kampeeruitrusting snel gemaakt.

Maar om op Sardië te komen  heb je wel een ferrie nodig en de zoektocht naar een ferrie in die tijd was anders dan nu, maar uiteindelijk vonden we een aanbieding die bij ons paste.

 was het geworden.

En we vetrokken vanuit Livorno (Toscane, Italë) naar Olbia (Sardinië Italië) met de avond afvaart. Gezien deze overtoch er 9 uur over doet en we de nacht doorvaren, hadden we besloten om er ook een hut bij te boeken, zodat we s'morgens uitgerust op Sardinië aan onze vakantie konden beginnen. Een prima ervaring en nog leuk om te doen ook.


[April 2018] Als eigenaar van DOE reizen trek ik er ook geregeld op uit met het gezin. Zo was het plan om de zomer van 2018 naar Corsica (Frankrijk) te gaan met de auto, maar dan heb je ook weer een ferrie nodig. Gezien de ervaring uit 2009 was de avond afvaart ons goed bevallen. En zochten op internet naar tickets.  Tjongen jonge wat was dat internet verbeterd.

In de zoektoch naar een geschikte ferrie kwam ik al snel terecht bij Direct Ferries en gezien de voordelen en ik sinds 2011 eigenaar van een reisbedrijf ben, ben ik gelijk een samenwerking aangegaan.


WAAROM DIRECT FERRIES

  • Veerboten van 2845 routes en 685 havens wereldwijd
  • Vertrouwd door meer dan 2,5 miljoen klanten
  • We regelen meer dan 1,2 miljoen oversteken / jaar
  • We controleren dagelijks tot 1 miljoen prijzen voor onze klanten


[November 2018] Ik plaatste een equêtte in een Facebook groep: "Reizen als rolstoelgebruiker" En wat ik niet had kunnen verwachten kwam er een vraag uit naar voren om een boek te schrijven "Camperen als rolstoelgebruiker". Maar ook kreeg ik een reisverslag toegestuurd van een rollende campereigenaar die met een ferrie van Italië naar Griekenland was gevaren.

Wauw, wat een schat van extra informatie om ook als rolstoelgebruiker gebruik te maken van een ferrie. Eenmaal aan boord is het gelijk aan "Cruisen als rolstoelgebruiker",  maar juist dat extra stuk van je wagen aanboard van een ferrie gaf nieuwe inzichten.

“Zo zit er achter iedere samenwerking, wel een verhaal.”

Als samenwerkingspartner met Direct Ferris is het mogelijk om nu juist dat extra's te beiden voor rolstoelgebruikers die ook met een ferrie willen reizen. Zo kan je veelal haven assistentie aanvragen, net weer iets anders dan luchthavenassistentie.

Maar zo ook de informatie van de aangepaste hutten en rolroutes aanboord zijn beter verkrijgbaar.

Cruisen als rolstoelgebruiker

Het nemen van een ferrie is aan boord vergelijkbaar met "Cruisen als rolstoelgebruiker", maar ook daar komt een en ander bij kijken. 

Vandaar ik dit boek ter beschikking stel

  • TIP: kies een route uit zonder tender ports
  • Inzicht: het is eenvoudiger dan een vliegvakantie
  • Praktische info: wat doe je tegen zeeziektes