...GONDOLAS4ALL stopt permanent met haar activiteiten
GONDOLAS4ALL stopt permanent met haar activiteiten
25 september 2020 

GONDOLAS4ALL stopt permanent met haar activiteiten

Vandaag 24 september 2020 om 11:59 krijg ik rechtstreeks van Enrico, een van de initiatiefnemers van GONDOLA4LL uit Venetië, een bericht gestuurd met foto’s van de uitvalbasis van GONDOLAS4ALL.

GONDOLAS4ALL stopt permanent met haar activiteiten

Mijn eerste reactie; schrik – wat betekend dit?

Facebook Messenger

Via Facebook Messenger krijg ik enkele foto’s toegestuurd, maar zonder tekst

Na enkele Facebook Messenger berichten meld Enrico mij: “GONDOLAS4ALL stopt permanent met haar activiteiten”

Tussen de foto’s zit zelf nog een feestelijk jpg-bestand van de opening van wat in 2016 als een mooi initiatief is begonnen, maar vandaag moet stoppen met haar activiteiten in een stad waar kort voor de crisis nog oplossingen werden gezocht om de grote toestroom aan toeristen te manage.

GONDOLASALL

Gondolas4ALL een non-profitorganisatie met als doel de gondeldienst (zonder drempels) toegankelijk te maken in de magische stad Venetië.

Toeristen branche

De toeristen branche heeft het zwaar te verduren, maar grote maatschappijen worden met financiële geholpen.

Helaas moet TOERISME FOR ALLL, waarvan GONDOLAS4ALL een mooie voorbeeld is, maar zien hoe zij het overleven en dat lukt dus nog slechter.

Via deze post wil ik mijn condoleances overbrengen aan alle medewerkers, initiatiefnemers, maar ook alle rolstoelgebruikers die bij/met/voor GONDOLAS4ALL betrokken zijn.

PS
Waar ik in februari 2018 nog zo enthousiast over stond te vertellen.

Als Rolstoel Reizen Expert waardeer ik het enorm dat de informatie rondom TOERISME FOR ALL vrij persoonlijk is. Hierdoor kunnen we inspelen op de positieve ontwikkelingen, maar ook op negatieve berichten waaronder bovenstaande. Hierdoor kunnen we voor reizigers hun plezier vergroten of teleurstellingen minimaliseren.

Over de schrijver
Reactie plaatsen