... Bagage met een doel

Bagage met een doel

Bagage met een doel maakt je reis betekenisvol!

Dat kan door iets mee te nemen om zelf een speciale (sport) prestatie neer te zetten of om iemand in het zonnetje te zetten. Een organisatie te helpen naar een volgende doel. Gebruik daarvoor ruimte en kilo's van je bagage. De mogelijkheden voor deze bagage zijn eindeloos, maar denk daar vooraf over na.

Neem een kwetsbare bagage mee, informeer dan hoe je dit het beste in kan pakken en aan kan bieden aan je vervoerder. Iedere vervoerder heeft daar zijn eigen oplossingen voor. Voor hen is het dagelijkse kost. Maak gebruik van hun ervaringen.

Neem je een typisch Holland geschenk mee dan maakt veelal indruk, omdat je er vooraf over hebt nagedacht. 

Neem iets mee voor je gastvrouw of gastheer van je accommodatie en geef het bij aankomst. Het doet zoveel met mensen, zowel aan de ontvangende kant als aan de gevende kant.

Het bijkomende voordeel van bagage met een doel vooraf is dat er achteraf ruimte en kilo's vrij zijn gekomen om iets anders mee terug te nemen.

Zuid-Afrika

Als je ruimte of gewicht in je bagage over hebt, waarderen lokale organisaties, zoals scholen en gemeenschappen, geschenken in de vorm van Engelse leesboeken, pennen en potloden, briefpapier, leeggelopen voetballen etc.

Ben je zelf niet creatie om daar invulling aan te geven? Kijk dan eens op Pack for a purpose en maak je reis betekenisvol.